10 af de bedste hjemmesider til at downloade gratis lydbøger

Arbejde fra hjemmet giver hende mulighed for at gøre endnu flere af de ting, hun elsker, som at rejse, madlavning, og tilbringe tid sammen med sin familie. Samtidig bliver det sværere at finde tid til at slå sig ned med en god roman. Jeg ved, det lyder abstrakt, men det er den bedste måde, jeg kan beskrive min proces. Jeg siger “job”, som om det er en rigtig opgave, når jeg i sandhed, jeg ser frem til vores små jaunts. Vores ideer, vores anekdoter, vores slutninger, tør jeg sige vores kreativitet, kommer fra vores evne til at observere livet. De er firbenede svampe, absorbere alt omkring dem, og de har lært mig at være mere opmærksomme på livet foregår hele omkring mig. Hvis ja, tage det en tur i dag og observere det observere livet. Så rense og declutter først, derefter organisere. Du vil derefter se en side med en placering for at indtaste en kuponkode.

Hvis du er James Patterson, og du sælger millioner af bøger, og du har en latterligt loyal følgende på verdensplan, så optager en lydbog vil netto en hel del mere salg. Sørg for at vælge bøger, der er kompatible med dit læseformat. Lydbøger kan nydes, mens du udfører andre opgaver såsom vask, motion, jogging, siddende, sidder i et venteværelse eller mens du ligger på stranden. I modsætning til traditionelle bøger, giver lydbøger dig mulighed for at “læse”, mens du gør andre ting, såsom pendling eller arbejder ud på løbebåndet. Maggie og jeg kører ud til landet for vores gåture, så hun ikke behøver at være i snor.

Den næste ting at gøre, er at finde ud af, hvilke formater klubben tilbyder sine lydbøger i. Download af elektroniske bøger giver flere fordele, herunder at være i stand til at købe bøger til en meget lavere pris end trykte bøger. Afrundet, slank og seriøst stilfuld, det har alle fordelene ved Echo Dot 3rd generation, men i en ny form med forbedret stemmestyring, sprød vokal og afbalanceret bas for fuld lyd. Eller du kan hyre nogen til at give stemmen for dig, hvis du ikke er tryg ved at optage din egen stemme. Det skyldes, at Google Lydbøger fungerer med en række forskellige stemmekommandoer, lydbog (lydbogreolen.dk) som giver dig mulighed for at springe kapitler eller justere afspilningshastigheden uden at trykke på en knap.

Pendant Productions otte originale podcast historier og en podcast af værker af William Shakespeare. Du kan streame historierne online eller downloade dem. Beenleigh State School Audio Stories – Skabt af en skolelærer for hendes elever og andre studerende over hele verden. Jeg kendte engang en skoleleder, der hellere ville have børnene til at lege om aftenen end at have lektieopgaver at udføre. Min Gud, jeg spekulerer på, hvad der skete med den begavede lærer? De ser, hører, lugter, føler og smager alt, og det ser ud som om de gør det hele hele. Jeg giver dig en stor gerne for din indsats på denne kyndige hub post. Og vi har gratis lydbøger fra store samlinger som Lit2Go og mange andre gode kilder. Rick Steve’s Audio Walking Tours en dejlig collecton af gratis MP3 downloads til forskellige byer i hele Europa.