10 grunde til at sælge

I løbet af din investering karriere, vil du gøre disse to transaktioner; Køb og salg. Køb kræver at vide dagsværdien af et lager og derefter sammenligne det med de seneste pris. Hvis de seneste aktiekurs er 10% lavere dagsværdi og investor ikke noget imod at få en 10% afkast, skal han købe bestanden. Hvis ikke, han kan derefter gå videre til andre bestande.
Sælger, men er ikke så simpelt. Nogle gange, investeringer ikke gå den måde du ønsker det skal være. Din forudsigelse er muligvis ikke nøjagtige. Derudover er din tidsramme muligvis længere end du forventede. Her er ti forskellige grunde investorer kunne sælge en fælles lager:
Har brug for penge. Dette sker normalt på grund af forkert planlægning. Men tingene sker. Selv den mest omhyggeligt planlagt strategi kan ikke arbejde. Katastrofale begivenheder som orkanen Katrina og Rita kan tvinge investorer til at sælge en investering, hvis hans husstand er berørt heraf.
Bogen er urent. Når ledelse forlod deres stilling brat eller værdipapirer af Exchange Commission (SEC) foretage en strafferetlig efterforskning på en virksomhed, kan det være tid til at sælge. Din antagelse kan være unøjagtige, som en masse dagsværdi beregning er baseret på virksomhedens balance, pengestrøm eller andre finansielle erklæring udgivet af forvaltningen.
Overtagelse nyheder. Når en af dine stock bedrift er at få købt af andre virksomheder, kan det være tid til at sælge. Sikker på, du kunne lide det overtagende selskab, men du stadig nødt til at finde ud af dagsværdien af stamaktier i det overtagende selskab. Hvis den overtagende virksomhed er overvurderet, så er det bedst at sælge. Et godt eksempel ville være køb af Time Warner af amerikanske Online (AOL) i 2000. Dengang var AOL aktiekursen måde overvurderet med pris tjener forholdet mellem 100.
At tage overskud af bordet. Din aktie er steget 40% fra din købspris. Kalkulationen fair værdi indikerer, at bestanden kan stige 10% mere. Skal du sælge? Sikker på. Målet for enhver investor er jo, at tjene penge. Hvis du føler at du har brug at få noget på bordet, så ved alle midler gør det. Jeg har ikke tænkt mig at være naive og antage, at du skal vente på aktiekurserne skal stige 10% mere. Husk at aktiekurs går op og ned og at dagsværdien beregning har en vis grad af usikkerhed. Ville du risikere din 40% gevinst for en yderligere 10% tilbage? Jeg sandsynligvis ikke ville.
Andre investeringsmulighed. Lad os sige du har købt aktier A og det er steget med 10% under dets dagsværdi. I mellemtiden, du havde set stock B faldet til under 50% af din beregnede dagsværdi. Dette er en nem beslutning. Gå frem! Sælge dine aktier A og købe materiel B. Vores mål som investor er at maksimere vores investeringsafkast. Ofrer en 10% afkast for at tjene en 50% afkast er en fornuftig måde at gøre dette.
Unøjagtige dagsværdi beregning. Lad os se det i øjnene. Folk laver fejl. Som investorer, vi nogle gange lavet fejl i vores beregning af dagsværdien. Der er faktorer, som vi ikke kan tage konti Når forske i en bestemt virksomhed. For eksempel, Merck & Co Inc. vil have en højere dagsværdi, hvis vi afvise de potentielle Vioxx ansvar at nogle siger, at være så højt som $ 50 mia. Men gør yderligere forskning, vi ved, at Vioxx ansvar eksisterer.
Nye konkurrenter med bedre produkter. Når nye konkurrenter dukket op, det firma, som du holder måske nødt til at bruge flere penge for at afværge konkurrence. Seneste eksempel omfatter fremkomsten af pay-per klik annoncering af Google. Hvis du befinder dig i reklamebranchen som aviser eller kabelnettet, kan dette nye produkt af Google skade din avancer og til sidst dagsværdien af bestanden.
Udvandring af talentfulde medarbejdere. Talent er et aktiv. Endnu, vises det ikke på virksomhedens balance. Virksomheder, der er stærkt afhængige af intellektuelle produkter har brug at holde deres medarbejdere glade. De er værdifulde aktiver. Når medarbejdere defekt, vil det påvirke selskabets fremtidige indtjening. Lavere fremtidige indtjening betyder lavere dagsværdi for fælles lager. Et nyligt eksempel omfatter flere Microsoft nøglemedarbejdere defecting for Google.
Ikke har en gyldig grund til at købe. Når du ved ikke, hvorfor du har købt en bestemt bestand, plejer du ved hvor meget din potentielle afkast er eller hvornår du skal sælge det. Dette er den nemmeste måde at tabe penge. Når du har ingen gyldig grund til at købe, skal du sælge straks.
Lager når dagsværdien. Dette er den letteste del af problemet. Ja. Vi skal sælge når en bestand når dets dagsværdi. Det er hovedårsagen til, hvorfor vi valgte at købe det på førstepladsen.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.