Finde skjulte penge for din virksomhed gennem indtægter nyttiggørelse

Hvis du søger efter måder at øge din bundlinje, kan starter en ny venture eller gå efter en ny forretningsmulighed ikke være svaret. Din lille virksomhed kunne have skjulte penge gennem Lovovertrædernes, at ikke du er klar over – og indtægter recovery kan være svaret.

Vidste du, at virksomheder mister ca 250 milliarder dollars om året gennem ineffektive fakturering systemer og praksis? Mere end 80% af alle virksomheder er betalt meget årligt uden deres viden! Dit hjem virksomhed eller lille virksomhed kunne meget vel være inden for denne procentdel.

Ikke Bliv et offer for dårlig ledelse. God Erhvervsøkonomi kommer fra smart styring. At vide om Lovovertrædernes og hvordan man kan forebygge dem vil i høj grad forbedre din business finance management i dag og i fremtiden.

Hvad er Lovovertrædernes?

Lovovertrædernes er ekstra gebyrer, som du kan have betalt overrumplende på visse typer af regninger. Disse “ekstra” gebyrer tegner ofte eller skriver fejl, skjulte gebyrer, som du ikke var informeret om, eller endda gebyrer tacked på regninger af en uærlig selskab. Der er mange typer af lovovertrædernes. Her er lige et par, der er fælles med virksomheder.

Arbejdstagernes Comp Lovovertrædernes

Hvis du har arbejdstagerne erstatning problemer på din arbejdsplads, kan du også har fejl, som koster dig penge hvert år. Disse fejl opdages ofte i payrolls, erfaring ændringer, klassifikationer eller NCCI regler applikationer. Der kan også være forsikringsselskabet Lovovertrædernes. Disse “fejl” kan koste din virksomhed tusindvis af dollars om året hvis ikke fanget i tide.

Telecom Lovovertrædernes

Nogle undersøgelser viser, at næsten 80% af telefonregninger indeholder fejl, der kostede amerikanske virksomheder millioner dollars om året. Telecom Lovovertrædernes er blevet et stort problem på grund af variateten af telecom tjenester, der tilbydes i dag. Mange corporate virksomheder og franchise skal holde op med langdistance opkald og 800-opkald, mobiltelefoner, besvarelse tjenester, telemarketingfolk og Kundeserviceopkald. Det er ikke underligt telecom Lovovertrædernes er så almindelige.

Telefonregninger er blevet så komplicerede at læse at mange ignorere detaljer og bare skrive en check på regningen! Hvad er resultatet? Virksomheder mister hårdt tjente penge.

Indkomstskat Lovovertrædernes

Virksomheder kan også miste penge gennem indkomstskat overbetalinger. Dette kan forekomme, uanset om det er en person, der ejer en lille hjemme-baseret virksomhed eller ejer en mindre virksomhed med 5 til 100 medarbejdere. IRS regler ændre næsten hvert år, så at holde op med indkomstskatter kan være en vanskelig opgave – selv for en økonomisk konsulent eller revisor!

Skat Lovovertrædernes kan og forekommer hvert år for enkeltpersoner og virksomhedsejere. Hvad mange ikke ved er, at disse Lovovertrædernes kan blive omdannet til heftig restitutioner indgives til Skattemyndighederne som ændrede selvangivelser. Din virksomhed kan have skat Lovovertrædernes venter på at blive hævdede!

Leje, leasing og hjælpeprogrammer

Andre områder hvor Lovovertrædernes kan forekomme er med business kontorer eller leje, leasing eller hjælpeprogrammer. I tilfælde hvor udlejeren omfatter hjælpeprogrammer med din leje eller lease aftale, kan han at få en rabat på Hjælpeprogrammer, men opladning du, lejer, fuld pris. Derfor, du muligvis forhandle en bedre pris hvis dette viser sig for at være sandt. Dette kunne resultere i enorme besparelser hver måned for din virksomhed.

Indtægter opsving løsninger

Der er mange måder at undersøge og inddrive mistede indtægter; Det kan imidlertid være meget tidskrævende at overvåge alle dine forretningsoplysninger og regninger hver måned. Heldigvis er der mange firmaer som AmCorp ledelse, der specialiserer sig i indtægter nyttiggørelse. De holder med erhvervsnyheder og undersøge dine regninger for dig at finde Lovovertrædernes og gendanne dem for dig. De giver, forretningsservice, der spare dig tid, så du kan teste nye forretningsideer og muligvis øge din bundlinje hvert år gennem indtægter nyttiggørelse.

Overveje indtægter opsving til at være en redningskrans, ikke spild af tid. Du kan blive overrasket over de penge, som har været skjult i Lovovertrædernes år efter år.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.