Hvordan en compound interest lommeregner kan hjælpe dig

Hvis du overvejer at få en sammensat renteberegner, er her nogle ressourcer, der hjælper dig med at beregne din fremtidige værdi af en livrente. Du kan bruge MoneyGeeks sammensatte renteberegner, reglen om 72 eller en anden populær lommeregner. MoneyGeek-regnemaskinen har mange nyttige funktioner, herunder negative renter og et dusin forskellige sammensætningsperioder. Hvis du er ny inden for sammensat rente, kan du starte med MoneyGeek-eksempelberegneren.
MoneyGeeks sammensatte renteberegner

Hovedformålet med MoneyGeek er at opbygge værktøjer til finansiel læsefærdighed og interaktive regnemaskiner til sine brugere. Virksomheden er afhængig af Gatsby som ramme, Strapi som CMS og andre open source-komponenter. MoneyGeek er også dedikeret til at yde formueopbygning og økonomisk rådgivning. Her er nogle af de tips MoneyGeeks sammensatte renteberegner kan hjælpe dig med:
MoneyGeeks fremtidige værdi af en annuitetsberegner

Denne lommeregner giver dig mulighed for at beregne den fremtidige værdi af en livrente baseret på nutidsværdien af betalinger. Du kan også bruge en tom betaling eller en konstant inflationsrate. De penge, du lægger i, vil stige i værdi hvert år. Disse tal kan bruges til at udvikle en effektiv opsparingsplan. For at bruge MoneyGeeks fremtidige værdi af en annuitetsberegner skal du indtaste følgende værdier i formlen: betalingsbeløb, rentesats, løbetid og sammensætningsfrekvens.
MoneyGeeks regel om 72

Ud over at bruge en simpel sammensat renteberegner kan du bruge reglen om 72 til at finde ud af inflationen. Den naturlige log af to er 0,693147, hvilket gør 72 til et godt skøn for sammensat rente. Reglen om 72 kan også bruges til at beregne den tid, der er nødvendig for at fordoble en investering. Ved at justere det oprindelige nummer bliver reglen om 72 meget mere præcis. For eksempel, hvis du investerer $ 100,000 i dag, fordobles det til $ 200,000 efter 22 år.
Eksempel på sammensat renteberegner

Det grundlæggende princip bag sammensat rente er, at dine penge vokser hurtigere. Du kan bruge et eksempel på sammensat renteberegner for at se nøjagtigt, hvordan dine penge vil vokse i en given periode. Hvis du investerer $ 1,000 i et år, vil det stige til $ 1,111 om to år. Dette beløb vil fortsætte med at vokse, så længe pengene investeres med sammensat rente. Det er vigtigt at huske, at sammensat rente måske ikke ser ud af meget, men det vil snart tilføje meget.
Sådan beregnes sammensat rente

En lommeregner viser dig, hvor mange penge du kan tjene ved at investere i en bestemt periode. Dette tal kaldes ofte den fremtidige værdi af din investering. Det viser den årlige rente, sammensætningsfrekvens, og hvor længe du kan beholde din investering. Afhængigt af din investering kan du få alt fra 2% til 10% afkast. Når du har indtastet variablerne, beregner lommeregneren den fremtidige værdi af dine penge.