Nye energilov: At reducere vores afhængighed af udenlandsk olie

Stigende transport krav kombineret med faldende indenlandsk olieproduktion har ført til spirende olieimport. Stigende oliepriser har en negativ indvirkning på den amerikanske økonomi som fremgår af de seneste økonomiske data og aktiemarkedet ydeevne. Vi har brug for en ansvarlig energiplan, som vil afbalancere vores transport krav med nødvendigheden af at reducere vores afhængighed af udenlandsk olie.
Stigende oliepriser.
Oliepriser har været på et kast i år. Fra og med August 10, har rå oliepriser besteget over 45% siden starten af 2004. En tønde af West Texas mellemliggende for nylig indspillet dens al tid høje af $45.04 på New York Mercantile Exchange. Og dette er sket på trods af organisationen af olieeksporterende lande øge dets olieproduktion.
Tidligere på året, var løb op i oliepriserne tilskrives kraftigt stigende efterspørgsel efter råolie produkter på grund af en stærk global økonomi. Så var det uro i Venezuela og Nigeria.
Bekymringer om sikkerheden af olieforsyninger har forhøjet for nylig. Føjes til rørledningen forstyrrelser i Irak er bortførelser af udenlandske arbejdstagere i Mellemøsten.
Yukos, den russisk olieselskab skatteunddragelse tvisten har taget center fase i øjeblikket. Med en produktion på 1,7 millioner tønder om dagen (mmbd) er Yukos Ruslands største olie producent.
Mens de underliggende faktorer bag den dramatiske stigning i prisen på olie i år er en kombination af alle ovenstående, virkningen er næppe betryggende.
Svækket økonomi.
Højere oliepriser, der fungerer som en ekstra skat har effekten af landbrug nede ansættelse, privatforbruget og virksomhedernes overskud.
Juli jobs rapporten, der blev udgivet af Labor Department på August 6 var en skuffelse. Den amerikanske økonomi tilføjet en simpel 32.000 til ikke-farm payrolls, den laveste månedlige tillæg i år. Beskæftigelse vækstraten er aftagende som erhvervslivets tillid synes at blive undergravet af stigende oliepriser. Høje oliepriser også tager en bid af privatforbruget.
Af nogle økonomernes skøn, hver $10 stigning i olieprisen slag 0,5% af BNP-vækst og tilføjer om det samme beløb til inflationen. Aktiemarkederne har været fikseret med udviklingen i oliepriserne og har utrætteligt spiraled lavere siden slutningen af juni. Dow Jones Industrial Average lukket på August 6, på 9,815.33, det laveste niveau siden Nov. 28 efter at miste mere end 300 point over de sidste to mødeperioder. Teknologien tunge Nasdaq Composite Index er ned over 11% siden starten af året.
Årsagen: Transport er afhængig af udenlandsk olie.
En kombination af faldende indenlandske olieproduktion og stigende olieforbrug har forlod USA i stigende grad afhængige af udenlandsk olie.
U. S. Department of Energy’s Energy Information Administration hedder, indenlandsk olieproduktion i 2002 var 5,8 mmbd, ca. 36% lavere end den 9.0 mmbd produceret i 1985. Den samlede anvendelse af olieprodukter er på den anden side vokset fra 15.2 mmbd i 1985 til 19,3 mmbd i 2002.
Broderparten af olieforbruget stammer fra transport behov. I 2002, transportsektoren tegnede sig for omkring 68% af total petroleum brug med benzin tegner sig for to tredjedele af den råolie, der forbruges i transportsektoren.
KR. netto olieimport steget fra 4,3 mmbd i 1985 til 10.4 mmbd i 2002. Netto olieimport som en procent af U. S. petroleum produkt brug er steget fra 28% i 1985 til 54% i 2002.
Baseret på Sandia National Laboratories og U. S. DOE/VVM prognose, skal en ekstra 7,5 mmbd af olie og olieprodukter importeres i 2020 at bygge bro mellem voksende forbrug og faldende indenlandsk olieproduktion. I 2020, vil amerikanske olieproduktion levere mindre end 30% af amerikanske olie behov.
Energiregning: Langsigtet Plan for energisikkerhed.
Billedet de aktuelle begivenheder male som en forsmag på fremtiden er grund til bekymring.
På August 6 skitserede Demokratiske præsidentkandidat John Kerry en 30 – milliarder dollars, 10-års plan at dreje U. S. mod energiuafhængighed. Planen omfatter skattelettelser og incitamenter for bilproducenter og købere, kul producenter og alternative brændstoffer forskning. Præsident Bush har reageret siger Kerrys forslag efterligne meget af hvad Bush allerede havde foreslået men er gået i stå i Kongressen.
Det vil ikke være tilstrækkeligt, hvis præsident Bush og Senator Kerry bare reignite energidebatten. For at skabe klarhed om energisikkerhed, vi har brug for en omfattende langsigtet national energiplan, der vil mindske vores afhængighed af udenlandsk olie samtidig med at landets voksende transport behov.
Både udbud og efterspørgsel sider af transport spørgsmål skal løses for at gøre en meningsfuld indflydelse i at reducere afhængigheden af udenlandsk olie. Skridt til at øge udbuddet af indenlandske transportbrændstof herunder alternativer til olie vil sandsynligvis være nødvendig. Så også vil bestræbelserne på at reducere pr. indbygger transport brændstof forbrug.
Baseret på hvad er blevet skitseret hidtil, hverken forslaget Bush eller Kerry plan vises fuldt ud spørgsmålet kritiske transport. Hus-Senatet conferees har mulighed for at levere en ansvarlig energiregning til præsidentens desk for hans underskrift. Hvis afhængigheden af udenlandsk olie ikke er reduceret, kan løbet af U. S. økonomien og aktiemarkedet godt være formet mere af beslutninger truffet i Moskva, Riyadh, og Vienna snarere end der bestemmes af de beslutninger, der træffes i hjemmet.
Noter: Denne rapport er kun til orientering. Intet heri skal opfattes som et tilbud om at købe eller sælge værdipapirer eller til at give individuel investeringsrådgivning. Denne betænkning har ikke henviser til særlige investeringsmål, finansielle situation og særlige behov for nogen bestemt person, der kan modtage denne rapport. Oplysningerne i denne rapport stammer fra forskellige kilder menes at være nøjagtige og leveres uden garantier af nogen art. AlphaProfit investeringer, LLC repræsenterer ikke, at disse oplysninger, herunder enhver Tredjepartsoplysninger, er præcise eller fuldstændige, og det bør ikke påberåbes som sådan. AlphaProfit investeringer, LLC er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller udeladelser heri. Tidligere resultater er en indikation af heller ikke en garanti for fremtidige resultater. Ingen del af dette dokument kan gengives på nogen måde uden skriftlig tilladelse fra AlphaProfit investeringer, LLC. Copyright © 2004 AlphaProfit investeringer, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.