Udlejning ejendomsinvestering – at finde egenskaberne

Udlejning ejendomsinvestering starter med at finde de bedste tilbud. For at gøre dette, kan du øge din odds ved at finde flere tilbud. Der er mere tilbøjelige til at få en billig lejlighed bygning, en investor, der ser gennem MLS programoversigter og kalder det en dag, eller den, der bruger ti ressourcer? Her er de ti:
1. kig i gamle papirer at finde “Til leje” annoncer. Ring, hvis de er et par uger gammel. Udlejeren kan være klar til at sælge, især hvis han endnu ikke har lejet enhederne ud.
2. slå op gamle FSBO annoncer. Ring på to måneder gamle “til salg af ejeren” annoncer, og hvis de ikke har solgt, de kan være klar til at tage. Ejerne give ofte op indsatsen, men stadig ville elske at sælge. Hjælpe dem ud!
3. kører rundt og leder efter “Til salg af ejeren” tegn. Ejerne ønsker ofte ikke at betale for at holde annoncen i avisen hver uge, så du ikke vil se alle egenskaber der.
4. find forladte egenskaber. Det er et temmelig klart tegn på, at ejeren ikke ønsker at beskæftige sig med egenskaben. Han kunne sælge billigt.
5. tale. Lad folk vide, at du leder og undertiden egenskaber vil komme til dig. Der er en masse ejere derude, der ønsker at sælge, men endnu ikke har angivet deres ejendom.
6. tal med bankfolk. Du kan få en afskærmet udlejningsejendom billigere hvis du køber det, før de en liste over det med en ejendomsmægler.
7. give nogen et finder’s gebyr. Der er mennesker, der altid synes at høre om de gode tilbud. Har disse mennesker kommer til dig.
8. udsættelse bekendtgørelser. Hvis din lokale aviser offentliggøre udsættelse meddelelser, eller hvis du kan få oplysningerne på courthouse, det kan være nyttigt. En udlejer, der bare gik gennem procees af evicting lejere er et sandsynligt sælger.
9. brug internettet. Gå til en søgemaskine og Indtast typen af fast ejendom du leder efter, sammen med den by, du ønsker at investere i. Du ved aldrig, hvad du måtte finde.
10. sætte en annonce i avisen. “Looking for udlejningsejendomme til at købe,” kan være tilstrækkelige til at generere et par opkald.
Der er meget mere at lære at gøre det rigtigt, men at finde gode egenskaber er et godt sted at starte for udlejning ejendomsinvestering.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.